Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden: Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland.

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s-Gravenhage.

Annuleringsvoorwaarden hotel
Het is mogelijk uw hotelkamer bij Hotel De Roode Schuur tot 2 dagen vooraf te annuleren. Neem dan contact met ons op via de mail [email protected] of telefonisch op 033-2461602. Wanneer u geboekt heeft via een derde partij, kunt u ook daar uw reservering wijzigingen of annuleren, mits het binnen de genoemde annuleringstermijn valt.

Annuleringen van groepsreserveringen
Conform de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van Koninklijke Horeca Nederland gelden bij annulering de volgende voorwaarden:

Bij annulering:

  • Eerder dan 3 maanden vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 10% van de reserveringswaarde in rekening;
  • Meer dan 2 maanden vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 15% van de reserveringswaarde in rekening;
  • Meer dan 1 maand vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 35% van de reserveringswaarde in rekening;
  • Meer dan 14 dagen vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 60% van de reserveringswaarde in rekening;
  • Meer dan 7 dagen vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 85% van de reserveringswaarde in rekening;
  • 7 dagen of minder vóór de gereserveerde datum, brengen wij u 100% van de reserveringswaarde in rekening.


Annuleringsverzekering
Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw evenement.

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk nabij de Veluwe, om heerlijk te wandelen of te fietsen in de natuur

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!