Zwembaden en Wellness

Zwembaden en Wellness in omgeving van Hotel De Roode Schuur

Eemhof

Het zwembad van Centre Parcs De Eemhof in Zeewolde is verreweg het mooiste en grootste subtropisch zwembad van deze omgeving. Er zijn faciliteiten zoals een golfslagbad, wildwaterbaan, meerdere glijbanen, een buitenbad, wellness en sauna. Dit zwembad is meerdere malen verkozen tot ‘beste zwembad van het jaar’. Dat beloofd dus een dag vol waterplezier voor jong en oud. Uiteraard is er een restaurant aanwezig voor een lunch of een diner!

Adres: Slingerweg 3 – 3896 LD Zeewolde

Bosbad Putten

Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier en genot. Dat is Bosbad Putten. Geniet van onze uitgebreide mogelijkheden. Neem een duik in ons subtropische zwembad, of bij mooi weer in ons heerlijke buitenbad. Onderga de weldaad van wellness. Ook daarvoor beschikt Bosbad Putten over veel faciliteiten.

Kom daarna bij in ons prima restaurant of rust uit op onze ligweide. Spring daarna in een kano of op een waterfiets, want onze grote vijver biedt heel veel mogelijkheden. In de winter kunt u daar zelfs schaatsen. Kinderen leven zich ook volledig uit in Bosbad Putten. Naast al het zwemplezier hebben we onder meer een grote speeltuin.

Adres: Zuiderveldweg 6 – 3881 LJ Putten

Thermen Soesterberg

Echt ontspannen begint bij je zintuigen. En bij Thermen Soesterberg. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten.

Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft. Ga terug naar de oorsprong, relax en vind nieuwe energie.

Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Verwarm je lichaam en geest met weldadige ervaringen.

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg en hun 14 verschillende sauna’s, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm.

Adres: Frits Koolhovenweg 8 – 3769 TR Soesterberg

Meer informatie?
Neem contact op