Ontspanningsarrangement: van uitgebreid ontbijt en massage tot luxe overnachting

Wilt u compleet tot rust komen? Stap er dan even tussen uit en laat alle stress van de dag los. Boek een Ontspanningsarrangement bij Hotel De Roode Schuur! Tijdens een heerlijke ontspannende massage in onze wellnessruimte laat u alle stress van u afglijden. Deze ontspanningsmassage helpt u ook bij langdurige stress en zorgt ervoor dat u weer in contact komt met lichaam en geest. Een weldaad om van te genieten. U Verblijft daarbij in onze Superior kamer met bad. Ook is het ontbijt in het arrangement inbegrepen om uw verblijf compleet te maken.

    • Uitgebreid ontbijt
    • Ontspanningsmassage van 60 minuten in de wellnessruimte
    • Gebruik van de Finse Sauna

Dit arrangement is samengesteld in samenwerking met de experts van IQ Balance. De prijs is € 120 op basis van twee personen. Reserveer telefonisch of per mail.

Boek direct

Sauna

Ontdek de sauna bij Hotel De Roode Schuur. Na het gebruik van de sauna, koelt u af onder de douche en ontspant u in de relaxstoelen. Naast het ontspanningsarrangement kunt u ook bij ons terecht voor een Ayurveda behandeling, een schoonheidsbehandeling of een bedrijfsmassage. De behandelingen vinden plaats op afspraak. 

Boek direct

Over De Roode Schuur

U vindt Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk, het hart van Nederland. Ons 4-sterren designhotel bevat 57 comfortabele suites in verschillende prijsklassen. Allemaal trendy, gezellig en modern ingericht. Daarnaast hebben wij maar liefst 4 zalen, elke met een andere uitstraling en beleving. Hierdoor is de De Roode Schuur dé locatie voor uw bruiloft, maar ook voor uw jubileumfeest of bedrijfsfeest. Wilt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner? Kom langs in ons Restaurant Meadows. En geniet de hele dag door van heerlijke streekgerechten.