Driedaags arrangement

Krijgt u geen genoeg van de Veluwe, historische steden zoals Amersfoort en Hotel De Roode Schuur? Boek dan nu ons driedaags arrangement en geniet van een mooie korting. Daarbij heeft u gedurende uw hele verblijf gratis toegang tot onze Finse sauna (max. 1 uur per dag). Zo heeft u alle tijd om de omgeving te verkennen én om tot rust te komen. Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen.

Ons Driedaags arrangement bestaat uit:  

  • Verblijf 2 nachten in onze Comfort Kamer
  • Inclusief dagelijks ontbijt
  • Inclusief 1 uur per dag gebruik van Finse Sauna
  • Geniet van heerlijke Rituals producten op de kamer
  • Gratis fiets- en wandelroutes

De prijs van dit driedaags arrangement bedraagt vanaf vanaf € 99,- per persoon o.b.v. 2 personen

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is uw 4-sterren designhotel op de Veluwe. Boek één van de zeven multifunctionele zalen van Moeke Nijkerk voor uw vergadering of voor uw feest en blijf daarna overnachten. Of geniet van een drankje, lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Genieten van een driedaags arrangement?
Boek nu