Moeke's Afhaal Arrangement

Dineren op uw kamer

Moeke’s Afhaal Arrangement in Hotel De Roode Schuur

Het naast gelegen restaurant Moeke Nijkerk is geopend voor afhaal! Bent u er aan toe om even een nachtje weg te gaan en heerlijk te ontspannen? Heerlijk relaxen in bad en dineren op de kamer? Boek dan Moeke’s Afhaal Arrangement! U overnacht in een Superior Kamer en geniet de volgende ochtend van ontbijt op uw kamer, op de dag van incheck kunt u uw bestelling doorgeven aan de receptie en op uw gewenste tijdstip kunt u uw diner afhalen, bij afhalen kunt u de betaling voor het diner en drankjes per pin voldoen. Boek hier het arrangement. 

*prijzen zijn inc kamer en ontbijt, kosten voor het diner en kosten voor drankjes kunt u bij Moeke voldoen, zo kunt u zelf uitgebreid kiezen wat u wilt en beperken wij niet uw keuze.

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is uw 4-sterren designhotel op de Veluwe. Boek één van de zeven multifunctionele zalen van Moeke Nijkerk voor uw vergadering of voor uw feest en blijf daarna overnachten. Of geniet van een drankje, lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Kies voor Moeke's Afhaal Arrangement
Boek nu