Moeke's Borrel Arrangement

Gezellig borrelen op het terras van uw kamer

Moeke’s Borrel Arrangement in Hotel De Roode Schuur

Wilt u even ontspannen en bent u toe aan gezelligheid? Kom overnachten in Hotel De Roode Schuur en geniet van Moeke’s Borrel Arrangement voor 2 personen. Borrel lekker op je eigen terrasje met een vriend of vriendin of gezellig met jouw geliefde. Geniet van een Borrelbox voor 2 personen (€27,50) en kies een heerlijk koud drankje naar keuze (Moeke’s bier €3,50, fles wijn of Cava €10). U slaapt in een Comfort Plus Kamer met terras en de volgende ochtend geniet u van een ontbijt op uw kamer. Bij incheck kunt u aangeven welke koude drankjes u wilt bij de Borrelbox. Op het gewenste tijdstip kunt u de Borrelbox en uw drankjes afhalen bij Moeke, bij afhaal dient u ook de betaling per pin te voldoen. TIP: bestel bij Moeke uw diner. Boek hier het Borrel Arrangement. 

*prijzen zijn inc kamer en ontbijt en exclusief kosten voor de Borrelbox (€27,50)  en de drankjes (vanaf €3,50). De kosten voor de Borrelbox en de drankjes kunt u bij Moeke voldoen, zo kunt u zelf uitgebreid kiezen wat u wilt en beperken wij niet uw keuze.

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is uw 4-sterren designhotel op de Veluwe. Boek één van de zeven multifunctionele zalen van Moeke Nijkerk voor uw vergadering of voor uw feest en blijf daarna overnachten. Of geniet van een drankje, lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Kies voor Moeke's Borrel Arrangement
Boek nu