Ontspanningsarrangement

Om even écht helemaal tot rust te komen

Wilt u compleet tot rust komen? Stap er dan even tussen uit en laat alle stress van de dag los. Boek een Ontspanningsarrangement bij Hotel De Roode Schuur! Tijdens een heerlijke ontspannende massage in onze wellnessruimte laat u alle stress van u afglijden. Deze ontspanningsmassage helpt u ook bij langdurige stress waardoor u weer in contact komt met lichaam en geest. Een weldaad om van te genieten. Geniet ’s ochtends ook van het heerlijke ontbijtbuffet en droom ’s nachts weg in onze Superior Plus Kamer.

  • 1 Overnachting in een Superior Plus Kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontspanningsmassage van 60 minuten in de wellnessruimte
  • Intake – kennismaking
  • Inclusief badjas en handdoeken
  • Koffie, thee en water

Het  Ontspanningsarrangement is samengesteld in samenwerking met de experts van IQ Balance.  Er wordt €92,50 per persoon aan het hotel voldaan en €92.50 per persoon aan IQ Balance). Dit arrangement is alleen telefonisch (033 246 16 02) of per e-mail te boeken. Reserveer hier. De massagebehandelingen worden achter elkaar gegeven. Terwijl de een geniet van de behandeling kan de ander gebruikmaken van de sauna. Daarna wordt er gewisseld. In het weekend wordt er een toeslag van €15,00 per boeking berekend.

Wellness en massage

Ontdek het wellness gedeelte bij De Roode Schuur, mede mogelijk gemaakt door IQ Balance. Na het gebruik van de sauna en koelt af onder de douche en ontspant u in de relaxstoelen. Naast het ontspanningsarrangement kunt u ook bij ons terecht voor een Ayurveda behandeling, een schoonheidsbehandeling of een bedrijfsmassage. De behandelingen vinden plaats op afspraak.

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor uw wellness arrangement, een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Hotel De Roode Schuur