Wellness & Massage

SAUNA

Kom volledig tot rust in onze Finse sauna.  Na saunagebruik koelt u af onder de stortemmer en ontspant u lekker in de comfortabele relaxstoelen. Dat is pas tot rust komen! Voor slechts 5,50 euro per persoon maakt u gebruik van onze sauna. Handdoeken en badjassen liggen al voor u klaar. De Finse sauna is dagelijks geopend van 07:00 – 22:00.

MASSAGE

Wilt u even lekker ontspannen? Of wilt u spanning van uw werk of privéleven reduceren? Na een massagebehandeling van IQ Balance voelt u zich gegarandeerd beter. Onze medewerkers streven naar een gevoel van welbehagen. Bekijk ons aanbod van verschillende massages.

ARRANGEMENTEN

Wilt u verblijven in ons prachtige 4-sterren designhotel in Nijkerk (Gelderland)? Combineer uw overnachting met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een Ayurvedische behandeling. Zo bent u er even helemaal tussenuit.

IQ BALANCE

In samenwerking met IQ Balance is er een wellnessruimte gevestigd in Hotel De Roode Schuur in Nijkerk. De ruimte is toegankelijk voor iedereen, behandelingen zoals een massage worden op afspraak ingepland. Elke ontmoeting is voor IQ Balance een belangrijke inspiratiebron. De kennis van Ayurveda (ayus = leven, veda = wetenschap), de oudste gezondheidsleer ter wereld, vormt de basis van de werkwijze. IQ Balance is een specialist op het gebied van medische behandelingen en massages. Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op. Voor meer informatie kijkt u op de website van IQ Balance.