Book your room here

Our Rooms

Comfort Room

 

€79

Comfort Plus Room

€89

Superior Room

€109

Superior Plus Room

€119

Royal Suite

€169

Hotel De Roode Schuur is het designhotel op de Veluwe. Overnacht in een van onze 60 kamers en ben er even helemaal tussenuit.

Hotel De Roode Schuur telt 60 hotelkamers en 7 multifunctionele zalen voor zowel vergaderingen als feesten. Het is tevens de officiële trouwlocatie van Nijkerk. In 2009 is naast Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows, 4 sterren Hotel De Roode Schuur geopend. In 2016 is het hotel zelfs uitgebreid naar 60 hotelkamers. ‘De Roode Schuur’ is een welbekende locatie in en om Nijkerk om te eten, te vergaderen, te trouwen en te feesten. Toch merken wij na een aantal jaar dat het tijd is voor verandering.

Van de Pol zal daarom vanaf 1 januari het stokje overdragen. Zowel de Gasterij als Restaurant Meadows worden geëxploiteerd aan Meyer Beheer. Meyer Beheer is een onderneming die zich al meer dan 30 jaar succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven door heel Nederland.

Na een complete metamorfose van het restaurant zal medio maart Moeke Nijkerk worden geopend. Ons hotel zal blijven draaien onder de naam ‘Hotel De Roode Schuur’. Ons voltallige team zal meegaan naar Moeke Nijkerk en zorgdragen voor de kwaliteit en service, zoals u dat ook van Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows gewend bent. Wij zullen onze samenwerking met het restaurant en de gasterij behouden zodat alles mogelijk blijft onder één dak.

**** designhotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is a 4-star design hotel close to the Veluwe in Nijkerk. Come stay in one of our 60 comfortable rooms. Each room has a contemporary, stylish design. Book one of our seven multi-functional rooms in Moeke Nijkerk for your meeting, event or wedding and then stay the night at Hotel De Roode Schuur.

When will you spend the night?
Book today