De feestlocatie van Nijkerk

Feesten en vergaderingen 

Ook voor feesten en vergaderingen zit u bij Hotel de Roode Schuur aan het goede adres. Door een goede samenwerking met Moeke Nijkerk, wordt het allemaal mogelijk gemaakt. Heeft u een gelegenheid zoals een bruiloft, jubileum, verjaardag of vergadering? U zit bij ons aan het juiste adres. Onze salesmedewerkers staan voor u klaar om uw evenement op maat naar uw wensen in te vullen. Door de 6 multifunctionele zalen in verschillende stijlen en grootte, is er voor ieder evenement een geschikte ruimte te vinden. Moeke denkt graag met u mee en zal uw evenement tot in de puntjes regelen.

Uiteraard is het mogelijk om na uw feest te overnachten bij Hotel de Roode Schuur. In samenwerking met Moeke zijn er speciaal voor u mooie tarieven beschikbaar. Zo maakt u uw feest compleet en geniet u samen met uw gasten de volgende ochtend nog even na onder het genot van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Wenst u meerdere dagen te vergaderen? Ook dan boekt u dan een overnachting, zodat u de volgende dag weer snel en fris aan uw vergadering kunt beginnen.

Wilt u graag meer weten over al deze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Ook een onvergetelijk feest?
Vraag direct een offerte aan