Locatie en Omgeving

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Fietsen en wandelen

Deze regio is uitermate geschikt om te wandelen of te fietsen. Er is genoeg natuur te vinden, zoals bosrijke gebieden, of juist de open velden. Maar ook voldoende leuk en gezellige dorpjes waar u even kunt stoppen voor een kopje koffie of een uitgebreide lunch. Op de fiets rijdt u het makkelijkst op het ANWB-knooppunten netwerk; de witte bordjes met groen cijfer. Uiteraard helpen we u graag bij het uitzoeken van een mooie route en hebben we bij de receptie gratis routes verkrijgbaar. Wanneer u er wandelend op uit gaat kunnen we de klompenpaden van harte aanbevelen. Deze lopen niet altijd over de verharde weg, maar ook door de bossen en weilanden. Bovendien zijn ze er in verschillende lengtes, waardoor er altijd een route is die bij u past.

Bent u na een dagje rondstruinen in de omgeving toe aan wat rust? U kunt nu voor €11 per kamer per dag onze sauna reserveren of reserveer een heerlijk massage! ‘S avonds kunt van een heerlijk diner genieten bij Moeke Nijkerk. Alle ingrediënten voor een fantastische dag!

 

Uw vraag
Ons antwoord