Wellness & Massage

SAUNA

Kom volledig tot rust in onze Finse sauna. Na saunagebruik koelt u af onder de stortemmer en ontspant u lekker in de comfortabele relaxstoelen. Dat is pas tot rust komen! Voor slechts 5,50 euro per persoon maakt u gebruik van onze sauna. Handdoeken en badjassen liggen al voor u klaar, zodat u heerlijk van uw wellness moment kunt genieten. Ook is de sauna voorzien van een waterkoeler en relaxte muziek op de achtergrond. De Finse sauna is dagelijks geopend van 07:00 – 22:00.

MASSAGE en WELLNESS

Wilt u even lekker ontspannen? Of wilt u spanning van uw werk of privéleven reduceren? Dan zit u bij ons aan het juiste adres, want na een massagebehandeling van IQ Balance voelt u zich gegarandeerd beter. Onze medewerkers streven naar een gevoel van welbehagen. Bekijk ons aanbod van verschillende massages.

ARRANGEMENTEN

Wilt u verblijven in ons prachtige 4-sterren designhotel in Nijkerk (Gelderland)? Combineer dan uw overnachting met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een Ayurvedische behandeling. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid compleet te ontspannen en alle stress los te laten. Door de ervaren en gespecialiseerde masseuses wordt u helemaal in de watten gelegd. Daarbij geniet u vervolgens van een ruime en luxe kamer. Zo bent u er even helemaal tussenuit.

IQ BALANCE

In samenwerking met IQ Balance is er een wellness ruimte gevestigd in Hotel De Roode Schuur in Nijkerk. De ruimte is toegankelijk voor iedereen. Alle behandelingen, zoals een massage worden op afspraak ingepland. Elke ontmoeting is voor IQ Balance een belangrijke inspiratiebron. De kennis van Ayurveda vormt namelijk de basis van de werkwijze. Want Ayurveda (‘ayur’ betekend leven en ‘veda’ betekend wetenschap) is de oudste gezondheidsleer ter wereld. IQ Balance is een specialist op het gebied van medische behandelingen en massages. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van IQ Balance.