Voor een onvergetelijke nacht

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk met twee bruidssuites, voor een onvergetelijke nacht! 

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk beschikt over twee verschillende bruidssuites, hierdoor kunnen we twee bruidsparen gelukkig maken op één dag. De bruidssuites zijn even groot maar de inrichting is net even anders. De Bruidssuites bevinden zich op de bovenste etage aan het einde van de gang links en aan het einde van gang rechts. Hotel De Roode Schuur beschikt ten eerste over bruidssuite Paardenbloem (chique en landelijk) en ten tweede over bruidssuite Zwaan (romantisch en zacht). De bruidssuites kunt u ook online reserveren via onze reserveermodule. Bekijk bovendien ons romantisch arrangement en het bruidsarrangement met alle leuke romantische toevoegingen, zo kunt u zorgeloos genieten samen met uw partner. Wilt u onze bruidssuites graag eerst komen bekijken? Maak dan een afspraak met onze receptie!

Trouwt u bij Moeke en wilt u na uw bruiloft overnachten in één van onze bruidssuites? Vraag Moeke naar onze voorwaarden. We hebben voor u als bruidspaar namelijk speciaal tarief!

 

Bruidssuite Paardenbloem

De inspiratiebron van de Royal Suite – één van onze Bruidssuites – is de Paardenbloem. Deze bloem ziet u terug in de reusachtige lamp die als blikvanger boven de tafel hangt. Aan de tafel kunt u in de ochtend heerlijk ontbijten. Het tapijt doet denken aan de pluizen van de paardenbloem. Het behang is van chique, modern kant. Een prachtige kamer gelegen in de landelijke omgeving van ons designhotel.

 

 

Bruidssuite Zwaan

De liefde staat centraal in deze prachtige nieuwe bruidssuite. Voor dit interieur is de Zwaan de inspiratiebron. De zwaan symboliseert echte liefde. Twee verliefde zwanen vormen samen een hart. Dit hart symboliseert hun liefde en trouw voor elkaar. De chique suite staat garant voor een heerlijke overnachting met haar gracieuze uitstraling, een tweepersoons bad en een dubbele douche. Goudtinten, zachte materialen, ronde vormen en spiegels vormen een verrassend en tijdloos decor voor een prachtige herinnering. Eyecatchers zijn de buitengewone royale lampen met veertjes, de bijzondere bijzettafels met vogelpootjes en het grote heerlijke zachte tapijt aan uw voeten.

Welke van de bruidssuites heeft uw voorkeur? Geef uw voorkeur door aan onze receptie. Let op, dit is geen garantie.

Voor een onvergetelijke nacht
Boek hier uw bruidssuite