Arrangementen

Arrangementen


Bij Hotel De Roode Schuur kiest u uit verschillende arrangementen. Zo kunt u zorgeloos genieten van een compleet weekend weg.

Komt u volledig tot rust met ons ontspanningsarrangement en geniet van de weldadige warmte van de sauna. Er is ook genoeg te zien in de omgeving van Nijkerk. Zo kunt u een dagje winkelen in Amersfoort, of struinen langs de boulevard van Harderwijk.

Ook zijn er genoeg mooie natuurgebieden waar u een mooie fietstocht of wandeling kan maken. Al dit kunt u ontdekken wanneer u een van onze meerdaagse arrangementen boekt. Uiteraard helpen wij u graag op weg door u gratis wandel- en fietsroutes mee te geven. Mocht u fietsen wensen te huren, is dat ook zeker mogelijk bij ons.

Ook kunt u heerlijk lunchen, dineren en/of borrelen bij Moeke Nijkerk. Reserveren is niet nodig, u bent er altijd welkom om gewoon binnen te lopen. 

Vervolgens slaapt u na een dag vol activiteiten of juist ontspanning, heerlijk in een van onze designkamers met hun eigenzinnige en stijlvolle interieurs.

Bij alle arrangementen maakt u ’s ochtends gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Kijk snel welk arrangement er bij u past, en dan verwelkomen we u graag!  

 

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is uw 4-sterren designhotel op de Veluwe. Boek één van de zeven multifunctionele zalen van Moeke Nijkerk voor uw vergadering of voor uw feest en blijf daarna overnachten. Of geniet van een drankje, lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Zorgeloos genieten? Kies uit één van onze arrangementen
Boek vandaag nog