Superieur Romantisch Arrangement

Voor een romantische nacht

Romantisch Arrangement De Roode Schuur Nijkerk

Er even samen tussen uit voor een romantische nacht? Overnacht in de Superieur Plus Kamer van Hotel De Roode Schuur met luxe badkamer en vrijstaand bad. We hebben voor u een speciaal romantisch arrangement samengesteld zodat u zorgeloos kunt genieten, aan werkelijk alles is gedacht.

Het Romantisch arrangement bestaat uit:

  • 1 overnachting in onze Superior Plus Kamer
  • Inclusief ontbijt
  • Inclusief fles bubbels op de kamer
  • Inclusief rozenblaadjes op bed
  • Inclusief bonbons op de kamer

Willen jullie ook een romantische nacht? Kies dan voor ons Romantisch Arrangement! Vanaf €179 kunnen jullie zorgeloos genieten van een romantische nacht weg.

Ons hotel biedt verschillende wellness activiteiten aan. Dit kunt u eventueel los toevoegen aan het arrangement. Bijvoorbeeld een heerlijke massage, of samen ontspannen in onze Finse Sauna. Bekijk alle mogelijkheden op de website van  IQ Balance. Mocht u gebruik willen maken van de sauna kunt u dit bij incheck doorgeven of vooraf al reserveren.

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk nabij de Veluwe, om heerlijk te wandelen of te fietsen in de natuur

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig (romantisch) hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Voor een onvergetelijke nacht
Boek nu