Services

SERVICES BIJ HOTEL DE ROODE SCHUUR

Rituals producten

In de badkamers van ons Hotel vindt u heerlijke producten van Rituals zodat u heerlijk kunt ontspannen. Ook in douches van de sauna staan heerlijke Rituals producten. Mocht u de geur beleving mee naar huis willen nemen zodat u daar verder kunt ontspannen dan kunt u bij de receptie diverse Rituals producten aanschaffen. TIP; ook leuk om cadeau te geven!

Gratis internet

In Hotel De Roode Schuur kunt u gratis gebruik maken van ons internet. Wij beschikken over een stabiele glasvezelverbinding zodat u nog even een aflevering van uw favoriete serie kunt kijken of die belangrijke presentatie nog kunt uploaden voor de vergadering van morgen.

Gratis parkeer services

Bij Hotel De Roode Schuur kunt u gratis gebruik maken van de parkeerplekken. Hotelgasten kunnen parkeren bij het hotel of het naastgelegen parkeerterrein. Er zijn voldoen de parkeerplekken, u hoeft vooraf geen plek te reserveren. Ons hotel beschikt tevens over een invalidenparkeerplaats naast de ingang van het hotel en een parkeerplaats met oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Lounge bij Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur in het midden van Nederland tovert na het heerlijke ontbijt het restaurant om tot lounge. Zo kunt u tussen 12:00 en 22:00 in de avond genieten van een gratis kopje koffie of thee. Onze lounge heeft meerdere televisies en diverse gezelschapsspellen. Onze loungeruimte beschikt ook over een terrasje waar u zomers nog lekker buiten kunt vertoeven.

Gratis Wekservices

Hotel De Roode Schuurt biedt diverse services aan. Één daarvan is onze wekservice. Komt u ‘s ochtends ook wel een moeilijk uit bed? Heeft u de volgende ochtend een belangrijke afspraak die u echt niet kunt missen? Maak dan gebruik van onze wekservice. De wekservice is mogelijk van maandag tot vrijdag vanaf 07:00. Op zaterdag en zondag is de wekservice mogelijk vanaf 08:00. De wekservice kunt u vooraf doorgeven aan de receptie of per mail.

Was services bij Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur biedt was services aan. Hieronder valt de wasserij, stomerij en ook strijkdiensten (uitgezonderd op zondagen en feestdagen). Kledingstukken die vóór 9.00 uur bij de receptie worden afgegeven, ontvangt u dezelfde dag rond 20.00 uur retour. Voor een complete uitleg verwijzen wij u naar de receptie, zij beschikken tevens over een waslijst en waszak. Het hotel beschikt ook over een strijkijzer/strijkplank, wanneer u deze wenst op de kamer kunt u ook contact opnemen met de receptie.

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op