Vraag & antwoord

Vraag en antwoord 

Uw vraag, ons antwoord. Is uw vraag nog onbeantwoord? Neem dan contact op met onze receptie: [email protected]

 

Vanaf hoe laat kan ik inchecken bij Hotel De Roode Schuur?
Inchecken is mogelijk van vanaf 15:00. Gereserveerde kamers worden vastgehouden tot 18:00, later inchecken is op verzoek mogelijk . Neem in dit geval altijd contact op met de receptie: 033 246 16 02. Maar wij behouden ons het recht om uw gereserveerde kamers(s) na 18:00 opnieuw te verhuren.

Tot hoe laat heb ik de mogelijkheid om uit te checken? 
Van maandag tot vrijdag heeft u tot 11:00 uur de tijd om uit te checken. Op zaterdag en zondag heeft u tot 12:00 uur de tijd om uit te checken.

 Is het mogelijk om later uit te checken ?
Dit is mogelijk op aanvraag, bij beschikbaarheid kunt u dan tot 17:00 uitchecken voor een toeslag van €21,50

 Vanaf hoe laat is het ontbijt? 
Het ontbijt is op maandag en vrijdag van 07:00 tot 10:00, op zaterdag en zondag van 08:00 tot 11:00.

Heeft het hotel parkeerplaatsen?
Ja, Hotel De Roode Schuur heeft voldoende gratis parkeerplaatsen waarvan u gebruik van kunt maken. Het hotel beschikt tevens over een invalidenplek gelegen naast de ingang.

Is er een elektrisch oplaadpunt voor mijn auto? 
Het hotel beschikt over een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Is het hotel geschikt voor mindervalide?
Het hotel heeft een lift, echter zijn er geen speciale aanpassingen op de kamers. De ontbijtzaal is ook alleen met een klein trapje te bereiken.

Houdt het hotel rekening met voedselallergieën en/of intoleranties?
Ja, wij kunnen in het hotel rekening houden met voedselallergieën en ook intoleranties. Wij raden het tevens aan om dit altijd tijdig door te geven bij de reservering van uw kamer.

Mag ik roken in het hotel?
In het hotel is het niet toegestaan om te roken.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Uit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Heeft het hotel babybedjes / extra bedden? 
Ja, tegen een toeslag per nacht kunt u ook een extra bed bij laten plaatsen (op aanvraag). Babybedjes zijn gratis, deze zijn ook op aanvraag.

Heeft het hotel een Lounge? 
Onze ontbijtzaal wordt na het ontbijt omgetoverd tot lounge. Daarna kunt u hier de gehele middag en avond vertoeven en gebruik maken van gratis koffie- en theefaciliteiten. De lounge beschikt ook over meerdere tv’s en leuke gezelschapsspellen.

Moet ik vooraf een massage of wellness behandeling reserveren?
Het is zeker te adviseren om vooraf een wellness of massage behandeling te reserveren. Kijk dan hier op de site van IQ Balance voor meer informatie.

Kan ik mijn fietsen in een fietsenstalling plaatsen
Op ons terrein is er een gedeeltelijke overdekte fietsenstalling. Deze gaat na 22:00 in de avond op slot. De sleutel kunt u bij de receptie vragen. In de fietsenstalling is het ook mogelijk om uw elektrische fiets op te laden.

 Is het mogelijk mijn bagage (tijdelijk) bij hotel achter te laten? 
Uw bagage kunt u op eigen risico achter laten bij de receptie. Zij plaatsen uw bagage dan in een afgesloten ruimte.

Is er een kluis aanwezig op de kamer? 
Op alle kamers is een kluis aanwezig.

Kan ik gebruik maken van roomservice? 
Voor het ontbijt is roomservice mogelijk (toeslag €8,00), voor lunch of diner is roomservice helaas niet mogelijk. Maar u kunt wel van een lunch of diner genieten bij Moeke Nijkerk

Heeft u nog een andere vraag over uw verblijf? 
Neem dan contact met de receptie: 033 246 16 02

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk nabij de Veluwe om heerlijk te fietsen of te wandelen in de prachtige natuur

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die namelijk hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Gezien de gunstige locatie op de rand van de Veluwe, maar toch dichtbij grotere steden zoals Amersfoort, is het de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes, fietsen, wandelen en shoppen.

Uw vraag
Ons antwoord