Extra's

EXTRA’S BIJ HOTEL DE ROODE SCHUUR

Hotel De Roode Schuur biedt leuke extra’s aan om uw verblijf nog aangenamer te maken. Reserveert u via onze website dan kunt u tijdens het reserveren al extra’s erbij boeken. Heeft u via een andere website gereserveerd dan krijgt u van te voren ook nog een mail met diverse mogelijkheden om leuke extra’s bij te boeken. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de receptie van het hotel. Zij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

 

Wijnen & Bubbels 

Ons hotel biedt verschillende wijnen aan. Bijvoorbeeld een toegankelijk huiswijn in wit, rood of rosé. Daarnaast bieden we ook nog heerlijke wijnen uit Nijkerk aan!

– Salentein Portillo Sauvignon Blanc
– Salentein Portillo Malbec
– Salentein Portillo Chardonnay

Fietsverhuur 

Lekker even een stukje fietsen? Nijkerk is de perfect basis om erop te gaan. Bij de receptie kun u gratis fietsroutes krijgen. Fiets bijvoorbeeld richting Voorthuizen, Putten of langs het water bij Zeewolde.

– Onze standaard fietsen kosten €10,00 per persoon
– Onze Elektrische fietsen kosten €25,00 per persoon
*Vooraf reserveren is gewenst

Late Check-out 

Even lekker uitslapen? Gewoon even genieten van de rust? Even lekkers niets doen en nog heerlijk een keer extra omdraaien? Na het ontbijt nog even dat warme bedje in kruipen? Dat snappen wij! Reserveer daarom bij uw overnachting een Late Check-Out tot 13:00. Nog langer blijven liggen? Neem dan conact op met onze receptie om te kijken naar de mogelijkheden
* Alleen onder voorbehoud van beschikbaarheid 

Mini Bar gevuld bij aankomst 

Dat wordt smullen! Kies voor een gevulde minibar bij aankomst en geniet gelijk van een borreltje, fris en wat lekkers. Heerlijk na een lange rit of een lange dag op pad.

Romantic Deal

Wil jij wat leuke extra’s toevoegen aan je romantisch nachtje weg met je geliefde? Om het je gemakkelijk te maken hebben we de Romantic deal gemaakt. Dan ben je in 1x klaar en weet je gelijk wat je krijgt. Romantischer kunnen we het maken!
– Fles bubbels
– Rozenblaadjes
– Bonbons

 

Verjaardag versiering 

Gefeliciteerd met je verjaardag! Vier jij je feestje bij De Roode Schuur?  Vier je verjaardag met een leuk versierde kamer!

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op