Hotel informatie De Roode Schuur

Informatie Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur vindt u in Nijkerk, in het midden van Nederland. Met 60 kamers is ons hotel een kleinschalig hotel, wat op gaat in de omgeving en een luxe maar gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Dit was het herkenningspunt van Nijkerk. Er is veel veranderd, maar de naam is altijd gebleven. Gezien de gunstige locatie op de rand van de Veluwe, maar toch dichtbij grotere steden zoals Amersfoort, is het de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes, fietsen, wandelen en shoppen. Voor meer informatie over de omgeving kijk dan ook hier.

Bekijk hier alle hotel informatie over de faciliteiten en services in het hotel en de activiteiten en leuke uitjes in de omgeving van Nijkerk.
Kom meer te weten over het gebruik van onze Finse sauna of kies voor een heerlijke massage in onze wellness ruimte van het hotel in samenwerking met IQ Balance. Of bekijk de mogelijkheden voor het huren van fietsen inclusief de leukste fietsroutes van de omgeving Nijkerk. Verder informeren we u graag over de verkoop van de Rituals producten. De Rituals producten worden ook gebruikt in de badkamers van alle hotelkamers.  Bekijk alle informatie hieronder. Wanneer u verder nog vragen heeft, kunt u altijd onze vraag en antwoord pagina raadplegen. Mocht uw vraag alsnog onbeantwoord blijven, kunt u altijd bellen of mailen naar onze receptie: 033 246 16 02 of [email protected] We helpen u graag verder.

Uw vraag
Ons antwoord