Services

SERVICES HOTEL DE ROODE SCHUUR

Rituals producten

In de badkamers van ons Hotel vindt u heerlijke producten van Rituals zodat u heerlijk kunt ontspannen. Ook in douches van de sauna staan heerlijke Rituals producten. Mocht u de geur beleving mee naar huis willen nemen zodat u daar verder kunt ontspannen dan kunt u bij de receptie diverse Rituals producten aanschaffen. TIP; ook leuk om cadeau te geven!

Gratis internet

In Hotel De Roode Schuur kunt u gratis gebruik maken van ons internet. Wij beschikken over een stabiele glasvezelverbinding zodat u nog even een aflevering van uw favoriete serie kunt kijken of die belangrijke presentatie nog kunt uploaden voor de vergadering van morgen.

Gratis parkeren

Bij Hotel De Roode Schuur kunt u gratis gebruik maken van de parkeerplekken. Hotelgasten kunnen parkeren bij het hotel of het naastgelegen parkeerterrein. Er zijn voldoen de parkeerplekken, u hoeft vooraf geen plek te reserveren. Ons hotel beschikt tevens over een invalidenparkeerplaats naast de ingang van het hotel en een parkeerplaats met oplaadbaar punt voor elektrische auto’s.

Lounge 

Hotel De Roode Schuur tovert na het ontbijt Restaurant Hooi om tot Lounge. Zo kunt u tussen 12:00 en 22:00 in de avond genieten van een gratis kopje koffie of thee. Onze lounge heeft meerdere televisies en diverse gezelschapsspellen. Onze loungeruimte beschikt ook over een terrasje waar u zomers nog lekker buiten kunt vertoeven.

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op