'Welkom bij de officiële trouwlocatie van de Veluwe'

Trouwen bij Moeke Nijkerk

 

Hier in het prachtige Nijkerk kan Moeke zich geen mooiere plek wensen. Bij Moeke is het altijd goed toeven. Zo midden in de Gelderse Vallei, op het zonnige terras. Zo mooi kan het leven bij Moeke zijn. Welk seizoen je ook komt het is de ideale plek om te trouwen.

Moeke doet er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een onbezorgde voorbereiding tot de grote dag zelf. Een dag om nog lang van na te genieten. Of je nu kiest voor een bruiloft in de openlucht of binnen, Moeke heeft alles in huis om er een geweldige dag van te maken. En het decor is natuurlijk bijzonder fotogeniek. Moeke heeft meerdere functionele zalen en een team dat alles tot in de puntjes voor je regelt. Zo hebben de zalen “Roode schuur” en de “Jachthut” een afgeschermd privé terras en is “de Club” voorzien van alles wat nodig is voor een zeer geslaagd knalfeest waar de voetjes zeker van de vloer zullen gaan!

Moeke denkt graag met jullie mee over jullie feest en trouwerij en neemt zoals elke moeke, alle zorg uit handen. Ze heeft een aantal mooie arrangementen opgesteld, maar niets is te gek en onmogelijk. Bij Moeke kan alles!

Van trouwen tot receptie, proosten en dineren, feesten en overnachten. Alles kan onder één dak. Moeke zorgt ook voor jullie bruiloftsgasten. Jullie gasten kunnen blijven slapen in Hotel De Roode Schuur (op hetzelfde terrein als Moeke). Hier kunnen jullie ook terecht voor jullie onvergetelijke bruidsnacht. Het Hotel heeft twee royale bruidssuites waar jullie na het feest romantisch kunnen overnachten. De volgende ochtend samen ontbijt? Of met alle hotelgasten? Moeke regelt het graag voor jullie!

Wil je graag meer weten over trouwen bij Moeke? Bel of mail haar voor een afspraak, Moeke is er klaar voor!

 

Ook een onvergetelijke bruiloft?
Vraag direct een offerte aan