Interieurstijlen designhotel Veluwe

Met 8 stijlen is het elke overnachting verrassend slapen

INTERIEURSTIJL VERGEET ME NIET

een chique kamer vol geluk!

Dit chique interieurtype bestaat uit warme kleurtinten. Door de bruine, beige en blauwe kleuren voelt de kamer aangenaam aan en zult u de rust ervan kunnen ervaren. Het stoere karakter van deze kamer is te danken aan de zwarte en grijze tinten. Deze stijl zal u zeker aanspreken wanneer u opzoek bent naar de sereniteit van de Veluwe. Deze kamer Vergeet u niet meer! Dit interieurtype is te boeken in de volgende kamertypes: Comfort Kamer, Comfort Plus Kamer en 3-persoons kamer. In de 3-persoonskamer vindt u de leuke schaapjes terug.

INTERIEURSTIJL EDELHERT

een warme kamer vol trots!

De interieurstijl van Edelhert is te herkennen aan de gouden elementen. De kamers zijn chique, warm en krachtig, net als het edelhert. Het edelhert wordt ook wel de koning van het bos genoemd; imponerend en trots. Ook zijn de kamers royaal en koninklijk opgezet. Daarnaast kunt u door het prachtig comfortabel interieur  heerlijk ontspannen na een fiets- of wandeltocht in de Veluwe. De chique en comfortabele kamer is te reserveren in de volgende kamer types: Comfort Kamer, 3-Persoons Comfort Kamer en Superior Plus Kamer.

INTERIEURSTIJL KLAPROOS

een sierlijke kamer vol schoonheid!

Interieurtype klaproos, is net als de bloem klaproos waar deze stijl naar vernoemd is gracieus te noemen. Deze mooie rode bloem is het decor van een ruime en open kamer wat goed combineert met blauwe, witte en zilveren tinten.  Na een overnachting in deze frisse sierlijke kamer nabij de Veluwe word je zeker uitgerust en helder wakker! Dit interieurtype is te boeken in de volgende kamertypes:  Comfort Kamer en Comfort Plus Kamer.

INTERIEURSTIJL VLINDER

een rustige kamer vol schoonheid!

De heerlijke kamer Vlinder heeft een kalmerende werking door de zachte blauw- en zilvertinten, waardoor het een van de rustigste interieurstijlen is. Vlinder is het symbool voor schoonheid. Het interieur van de Vlinder is vriendelijk, fris en speels. Daardoor is het een fijne kamer om te overnachten en om even helemaal tot rust te komen.  De Vlinder is te boeken in de volgende kamer types: Comfort Kamer en Comfort Plus Kamer.

INTERIEURSTIJL MADELIEF

een luchtige kamer vol vrolijkheid!

Het Madelief interieur kenmerkt zich door de vrolijke kleuren zoals wit, groen en geel. Hierdoor voelt uw kamer speels en vrolijk aan. De verwerkte rotanmaterialen creëren een gezellige en luchtige sfeer. Dit hele geheel is afgewerkt met goudtinten. Alsof u op een lentedag in een veld vol madeliefjes zit! De volgende kamers van ons designhotel zijn te reserveren in dit kleurrijke type: Comfort Kamer en Comfort Plus Kamer.

 

INTERIEURSTIJL STIER

een stoere kamer vol karakter!

Houdt u van stoere en ruwe materialen? Dan bent u bij Hotel De Roode Schuur aan het juiste adres. In ons designhotel in Nijkerk kunt u overnachten in een stoere kamer, genaamd Stier. Een kamer met een eigentijds en eigenzinnig karakter. Platina, grijstinten, hout en leder. De kamer is modern en stoer maar door de bijzondere vorm van de kamer en het gebruik van fijne sfeerverlichting is de kamer tevens heel romantisch. De volgende kamer is te reserveren in type Stier: Superior Kamer. Interieurstijlen 

INTERIEURSTIJL PAARDENBLOEM

een landelijke kamer vol liefde en kleur!

De inspiratiebron van de Royal Suite – ook onze Bruidssuite – is de Paardenbloem. Deze bloem ziet u terug in de reusachtige lamp die als blikvanger boven de tafel hangt. Aan de tafel kunt u in de ochtend heerlijk ontbijten. Het tapijt doet denken aan de pluizen van de paardenbloem. Het behang is van chique, modern kant. Een prachtige kamer gelegen in de landelijke omgeving van ons designhotel.

INTERIEURSTIJL ZWAAN

een zachte kamer vol liefde!

De liefde staat centraal in deze prachtige nieuwe bruidssuite. Voor dit interieur is de Zwaan de inspiratiebron. De zwaan symboliseert echte liefde. Twee verliefde zwanen vormen samen een hart. Dit hart symboliseert hun liefde en trouw voor elkaar. De chique suite staat garant voor een heerlijke overnachting met haar gracieuze uitstraling, een tweepersoons bad en een dubbele douche. Goudtinten, zachte materialen, ronde vormen en spiegels vormen een verrassend en tijdloos decor voor een prachtige herinnering. Eyecatchers zijn de buitengewone royale lampen met veertjes, de bijzondere bijzettafels met vogelpootjes en het grote heerlijke zachte tapijt aan uw voeten. De volgende suite is te reserveren in type Zwaan: Royal Suite / Bruidssuite

Wanneer komt u overnachten?
Boek vandaag nog