FACILITEITEN HOTEL DE ROODE SCHUUR

Ontbijtbuffet

In Hotel De Roode Schuur geniet u na uw overnachting van een uitgebreid ontbijtbuffet. Heeft u een reservering gemaakt zonder ontbijt maar wilt u wel graag gebruik maken van ons ontbijtbuffet? Geen probleem! Bij de receptie kunt u aangeven dat u nog graag gebruik maakt van het ontbijt. De kosten voor het ontbijt zijn €14,95 per persoon. Heeft u niet overnacht in ons Hotel maar wilt u wel graag ontbijten, ook dat is op basis van beschikbaarheid zeker mogelijk. U kunt zich melden bij de receptie. Mocht u allergieën hebben of dieetwensen dan vernemen we dit graag vooraf. Bekijk hieronder de andere faciliteiten die in ons hotel worden aangeboden.

Wellness en Massage faciliteiten

In samenwerking met IQ Balance biedt De Roode Schuur een ontspannen aanbod op het gebied van Wellness en Massage. Ook heeft Hotel De Roode Schuur een Finse Sauna waar u helemaal tot rust kunt komen na een heerlijke wandeling, fietstocht of gewoon omdat u het heeft verdiend. Bekijk hier meer informatie over wellness en massage dat wordt verzorgd door IQ Balance.

Fietsverhuur faciliteiten

Hotel De Roode Schuur verhuurd standaard fietsen en elektrische fietsen. Mocht u een fiets willen huren kunt u dit aangeven bij uw reservering. De kosten voor een standaard fiets zijn €10 per dag. De kosten voor een elektrische fiets zijn €25 per dag. U kunt bij de receptie ook fietsroutes verkrijgen. Deze vindt u tevens ook in uw online omgeving na het inchecken.

Fiets- en wandelroutes Nijkerk

Hotel De Roode Schuur, nabij de Veluwe is de perfecte uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen. Ons team heeft diverse fiets- en wandelroutes voor u uitgestippeld. Zowel korte als lange afstanden. De fiets- en wandelroutes zijn gratis te verkrijgen bij onze receptie. Tevens kunt u alle fietsroutes en wandelroutes terug vinden in de online omgeving. Dit ontvangt u na het inchecken.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op