Bruiloft arrangement

Voor een onvergetelijke bruidsnacht

Bruiloft arrangement De Roode Schuur Nijkerk

Zijn jullie opzoek naar een bruidssuite? Hotel De Roode Schuur heeft twee prachtige bruidssuites waar jullie kunnen genieten van een onvergetelijke nacht. De bruidssuites zijn geïnspireerd op de Paardenbloem en de Zwaan. De bruidssuites zijn maar liefst 50m2 en zijn voorzien van een bad waar jullie samen in kunnen genieten. Beide suites hebben een balkon met een geweldig uitzicht. Ons bruiloft arrangement is de perfecte afsluiter van uw trouwdag. De bruidssuites zijn behalve voor de bruidsnacht ook uitermate geschikt voor een romantisch weekend weg.

  • 1 overnachting in onze bruidssuite inclusief
  • Prosecco ontbijt op bed
  • late check-out tot 13:00
  • rozenblaadjes op bed
  • fles bubbels op de kamer

Het is ook mogelijk om uw reservering uit te breiden met een bezoek aan onze Finse Sauna of met een massage bij IQ-Balance. Zo bent u ervan gegarandeerd dat u weer heerlijk ontspannen naar huis vertrekt.

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Willen jullie ook een onvergetelijke nacht? Kies dan voor dit fantastische arrangement! Voor €295 kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie bruidsnacht.

Boek direct
Voor een onvergetelijke nacht
Boek nu