Voor de kinderen

Voor de kinderen

Superfun voor de kinderen

Superfun biedt verschillende voordelige arrangementen. Zoekt u een uitdaging?  Een relaxte avond? Een dagje uit met de familie? Een neven- en nichten dag? Een compleet verzorgde dag of avond met of zonder diner? Of gewoon een uurtje bowlen? Bijna alles is mogelijk.

Superfun heeft veel activiteiten onder één dak te bieden. U hoeft bij ons dan ook niet met de gehele groep te kiezen voor één activiteit! Dat heeft als voordeel dat de sportieve mensen het Rescue Challenge of Hoogteparcours kunnen spelen en de mensen die minder actief willen zijn bv Bowlen of Beachgolf. Voor alle arrangementen geldt dat u minstens 24 uur van tevoren moet reserveren!

Adres: Middelhoefseweg 10, 3819 AA Amersfoort

Monkeytown

Monkey Town Voorthuizen is een gloednieuw indoor speelparadijs /speeltuin dat beschikt over 1000 m2 speelplezier. De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en het luchtkussen. De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij ons lekker verwend met heerlijke koffie, fijne stoelen, gratis WiFi en leesmappen. Onze kwalitatief uitstekende keuken zorgt voor de innerlijke mens! Monkey Town Voorthuizen staat voor: veiligheid, hygiëne en beleving!

Graag tot ziens bij het leukste speelparadijs van Gemeente Barneveld.

Adres:  Apeldoornsestraat 46, 3781 PN Voorthuizen

Escape room voor de kinderen

Super! Gaaf! Leuk! Spannend! Een fantastische escape room voor kinderen van 8 tot 14 jaar met als thema “Paniek op Perron 3”! De trein heeft een ongeluk gehad, alle passagiers konden gelukkig weg en er is niemand gewond maar door technische problemen kan de trein niet meer doorrijden. Dat is niet het grootste probleem, er nadert echter een andere trein en die is er over een uur… Help door alle puzzels op te lossen de trein weer op weg. Samenwerken en goed zoeken is belangrijk! Zou dat lukken binnen een uur?

De kinderen worden ontvangen met limonade in de gezellige ontvangstruimte van Villa Varia, Torenplein 7-9 Barneveld. Parkeren kan daar voor de deur. De kinderen krijgen uitleg en gaan met een begeleider de kamer in. De ouders/begeleiders kunnen dan een kopje koffie drinken en eventueel shoppen in Villa Varia of winkelen in het centrum van Barneveld. In de kamer zorgt de begeleider ervoor dat de kinderen de puzzels kunnen oplossen. Bij jongere kinderen wordt er misschien geholpen maar oudere kinderen kunnen het vaak al helemaal zelf.

Adres: Torenplein 7-9 – 3772CX Barneveld

Meer informatie?
Neem contact op