Boek online

Er even helemaal tussenuit al vanaf €69 per nacht

Boek online uw kamer via de website van Hotel De Roode Schuur en profiteer van leuke kortingen en terugkom acties. Gemakkelijk, voordelig en snel. Heeft u hulp nodig bij uw reservering of wellicht nog vragen voor onze behulpzame receptie? Laat het ons weten per telefoon of per mail. We helpen u namelijk graag verder.

Boek online bijvoorbeeld een comfort kamer of een superior plus kamer met vrijstaand bad. Liever een overnachting inclusief ontbijt? Dat is uiteraard ook mogelijk. In onze boekingsmodule kunt u kiezen voor inclusief ontbijt of exclusief ontbijt. Alvast online betalen? Dat is uiteraard ook mogelijk met Ideal. Hierna kunt u zelf inchecken, ook op tijden dat onze receptie wellicht niet aanwezig is. 

Hotel De Roode Schuur biedt verschillende meerdaagse arrangement aan waarbij u zorgeloos kunt genieten van meerdere dagen overnachten inclusief een uitgebreid ontbijt. Gratis fietsroutes en wandelroutes? We informeren u graag verder over alle mogelijkheden in de omgeving. Bekijk alle arrangementen op onze website. 

Boek online uw kamer, gemakkelijk via onze online boekingsmodule.

 

Hotel De Roode Schuur in Nijkerk nabij de Veluwe, om heerlijk te wandelen of te fietsen in de natuur

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Boek hier online uw kamer
Boek nu