Interieurstijlen designhotel Veluwe

Met 8 stijlen is het elke overnachting verrassend slapen

INTERIEURSTIJL SCHAAP

In kamerstijl Schaap wordt u wakker in het zachte ochtendlicht. De aanwezigheid van het schaap is vindbaar in allerlei details. De bedlamp van viltdraden en de schemerlamp van schapenwollen vacht zorgen voor deze fijne en moderne sfeer. Het tapijt reflecteert het spoor van de kudde. Hotel De Roode Schuur in Nijkerk (Gelderland) heeft gekozen voor het beste kwaliteit tapijt, waarvan het design speciaal voor deze kamer is ontworpen. De volgende kamers zijn te reserveren in type Schaap: Comfort Kamer, Comfort Plus Kamer en 3-Persoons Comfort Kamer.

INTERIEURSTIJL EDELHERT

De interieurstijl van Edelhert is te herkennen aan de gouden elementen. De kamers zijn chique, warm en krachtig, net als het edelhert. Het edelhert wordt ook wel de koning van het bos genoemd; imponerend en trots. De kamers zijn royaal en koninklijk opgezet. Een prachtig comfortabel interieur waar u heerlijk kunt ontspannen na een fiets- of wandeltocht in de Veluwe. De chique en comfortabele kamer is te reserveren in de volgende kamer types: Comfort Kamer, 3-Persoons Comfort Kamer en Superior Plus Kamer.

INTERIEURSTIJL KLAPROOS

Klaproos is de kamer met een vrije vertaling van Oudhollands en traditioneel gecombineerd met natuurlijke elementen van Nijkerk. Verrassend zijn de frêle lampjes die gemaakt lijken van porseleinen theekopjes. Het tapijt roept associaties op aan nostalgische klederdracht. De klaproos is terug te zien als comfortabele, moderne fauteuil. Er valt veel leuks te ontdekken in deze kamer. Type Klaproos van dit designhotel in Nijkerk is er in de volgende kamers: Comfort Kamer en Comfort Plus Kamer.

INTERIEURSTIJL VLINDER

De heerlijke kamer Vlinder heeft een kalmerende werking door de zachte blauw- en zilvertinten. Vlinder is het symbool voor schoonheid. Het interieur van de Vlinder is vriendelijk, fris en speels. Het is een fijne kamer om te overnachten en om even helemaal tot rust te komen. De Vlinder is te boeken in de volgende kamer types: Comfort Kamer en Comfort Plus Kamer.

INTERIEURSTIJL SCHILDER

Het type Schilder waant zich letterlijk midden in het weiland van Nijkerk. U wordt omringd door bloemen onder een strakblauwe hemel. De hele sfeer doet denken aan een relaxte zomerdag op de Veluwe. De bedlamp is een waterval van bloemen. De houten nachtkastjes zijn ruig, maar toch romantisch en modern. De volgende kamers van het designhotel zijn te reserveren in dit kleurrijke type: Comfort Kamer en Comfort Plus Kamer.

 

INTERIEURSTIJL STIER

Houdt u van stoere en ruwe materialen? Dan bent u bij Hotel De Roode Schuur aan het juiste adres. In ons designhotel in Nijkerk kunt u overnachten in een stoere kamer, genaamd Stier. Een kamer met een eigentijds en eigenzinnig karakter. Platina, grijstinten, hout en leder. De kamer is modern en stoer maar door de bijzondere vorm van de kamer en het gebruik van fijne sfeerverlichting is de kamer tevens heel romantisch. De volgende kamer is te reserveren in type Stier: Superior Kamer.

INTERIEURSTIJL PAARDENBLOEM

De inspiratiebron van de Royal Suite – ook onze Bruidssuite – is de Paardenbloem. Deze bloem ziet u terug in de reusachtige lamp die als blikvanger boven de tafel hangt. Aan de tafel kunt u in de ochtend heerlijk ontbijten. Het tapijt doet denken aan de pluizen van de paardenbloem. Het behang is van chique, modern kant. Een prachtige kamer gelegen in de landelijke omgeving van ons designhotel.

ZWAAN

De liefde staat centraal in deze prachtige nieuwe bruidssuite. Voor dit interieur is de Zwaan de inspiratiebron. De zwaan symboliseert echte liefde. Twee verliefde zwanen vormen samen een hart. Dit hart symboliseert hun liefde en trouw voor elkaar. De chique suite staat garant voor een heerlijke overnachting met haar gracieuze uitstraling, een tweepersoons bad en een dubbele douche. Goudtinten, zachte materialen, ronde vormen en spiegels vormen een verrassend en tijdsloos decor voor een prachtige herinnering. Eyecatchers zijn de buitengewone royale lampen met veertjes, de bijzondere bijzettafels met vogelpootjes en het grote heerlijke zachte tapijt aan uw voeten. De volgende suite is te reserveren in type Zwaan: Royal Suite / Bruidssuite

Wanneer komt u overnachten?
Boek vandaag nog