Jubileum arrangement

Geniet van de romantiek en elkaar

Jubileum arrangement

Heeft u een jubileum te vieren? Dan vieren we dat graag samen met u. Boek het jubileum arrangement en de rest regelen wij. We kleden uw kamer romantisch aan, met slingers, ballonnen en rozenblaadjes. We zetten de prosecco en bonbons vast voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van de romantiek en het zoveel jarige samen zijn. Lang leve de liefde!

Ons jubileumarrangement bestaat uit:

  • Verblijf in onze Comfort kamer
  • Inclusief ontbijt
  • Romantisch versierde kamer
  • Fles prosecco
  • Bonbons
  • Rozenblaadjes

De prijs van dit arrangement bedraagt €

Sauna

Uw verjaardag compleet maken met een bezoek aan onze sauna? Dat kan uiteraard. Geniet nog even van de weldadige warmte van de Finse sauna en kom tot rust op een van de relaxstoelen. Of reserveer een van de verschillende massages bij IQ Balance. 

Ontdek de mogelijkheden van De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is uw 4-sterren designhotel op de Veluwe. Boek één van de zeven multifunctionele zalen van Moeke Nijkerk voor uw vergadering of voor uw feest en blijf daarna overnachten. Of geniet van een drankje, lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!

Locatie

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe, vindt u Hotel De Roode Schuur. U vindt ons in Nijkerk, in het hart van Nederland. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak. Doordat het gesitueerd is aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven. Dé ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling, fietstocht in de natuur of een dagje shoppen!

Uw jubileum vieren bij Hotel de Roode Schuur?
Boek nu